Új Camping Cheddar ízű tömlős Új Camping Gyulai szárazkolbászos MagyarBrands elismerések SIAL 2022 A Camping Bergkäse, eredeti alpesi sajt A Natureta termékcsalád Új Termék! Cheddar ízű sajtszeletek. Újra az ANUGÁN! Egyedülálló új íz a Camping szeletelt sajtok kínálatában! A CAMPING TÖMLŐS TEJSZÍNES ISMÉT BIZONYÍTOTT!
Tarol a CAMPING sajt, Magyar Brands 2012 díjat nyertünk

A CAMPING sajt nem véletlenül olyan közkedvelt évtizedek óta. Cégünk a márka az idén már két szakmai elismeréssel is büszkélkedhet:  először szeptemberben vehettük  át a kiváló magyar termékeket és szolgáltatásokat díjazó Magyar Termék Nagydíjat, most pedig másik elismerésként októberben Magyar Brands díjat nyertünk!

Míg a Magyar Termék Nagydíjat   tömlős sajt-termékcsaládunk 6 tagja (Tejszínes, Füstölt ízű, Csípőspaprikás, Medvehagymás, Téliszalámis, Fitt) nyerte el, úgy a Superbrands Magyarország Szakértői Bizottsága azokat a magyar vonatkozású márkákat díjazta a MagyarBrands pályázat keretén belül, amelyek a magyar vállalkozások méltó képviselői lehetnek hazánkban és határainkon kívül is.  A Superbrands Magyarország Szakértői Bizottsága és vezetői egyre jobban fókuszálnak a hazai termékekre, ezért hozták létre a MagyarBrands programot,  harmadik alkalommal közzétéve a vezető hazai márkák listáját, ahol megtisztelő helyet kaptunk  mi is. Cégünk mindent megtesz azért, hogy az évtizedek óta forgalmazott CAMPING sajt termékei az ismert és megbízható minőség garantálása mellett képesek legyenek megújúlni és újdonságokkal is előrukkolni.      

2012.11.20.