Új Camping Cheddar ízű tömlős Új Camping Gyulai szárazkolbászos MagyarBrands elismerések SIAL 2022 A Camping Bergkäse, eredeti alpesi sajt A Natureta termékcsalád Új Termék! Cheddar ízű sajtszeletek. Újra az ANUGÁN! Egyedülálló új íz a Camping szeletelt sajtok kínálatában! A CAMPING TÖMLŐS TEJSZÍNES ISMÉT BIZONYÍTOTT!
Nemzetközi tanúsítványokat szerzett az ERU

Az ERU Hungária Sajtgyártó Kft. legismertebb márkája, a több évtizedes múltra visszatekintő CAMPING sajt 2012 tavaszán megújult, megőrizve a jól ismert krémességét és lágyságát, hogy maximálisan megfeleljen a ma elvárásainak is. Ezt a célt tartja szem előtt az ERU Hungária Sajtgyártó Kft. vállalati szinten is, így a jól ismert márka fejlesztése mellett fokozott figyelmet kapott 2012-ben  a minőségbiztosítás fejlesztése is, melynek eredményeképpen a cég a meglévő ISO 9001:2008 tanúsítványmellé még 2012-ben megszerezte az IFS és BRC tanúsítványokat.

Miért fontos ez? A fogyasztók egyre növekvő igényei, a kis- és nagykereskedők, szolgáltatók növekvő felelőssége, a növekvő jogi kötelezettségek és a termékellátás globalizációja, mind szükségessé tették az egységes minőségirányítási és élelmiszerbiztonsági szabvány létrehozását. AZ IFS és BRC szabványok globálisan elismert szabványok, és céljuk a beszállítók és gyártók élelmiszerbiztonsági és minőségirányítási rendszereinek egységes szempontrendszer szerinti értékelése, ami elengedhetetlen a globális kereskedelemben való sikeres és felelős részvételhez. Mint Ostermayer Miklós, a cég ügyvezető igazgatója elmondta: „Az ERU Hungária Sajtgyártó Kft. büszke az  auditokon elért nagyszerű eredményére, mely  nem csak a nemzetközi porondon, de a hazai partnereknél is  nagy elismerésre talált.”     

2013.04.04.