Új Camping Cheddar ízű tömlős Új Camping Gyulai szárazkolbászos MagyarBrands elismerések SIAL 2022 A Camping Bergkäse, eredeti alpesi sajt A Natureta termékcsalád Új Termék! Cheddar ízű sajtszeletek. Újra az ANUGÁN! Egyedülálló új íz a Camping szeletelt sajtok kínálatában! A CAMPING TÖMLŐS TEJSZÍNES ISMÉT BIZONYÍTOTT!

Cégünk, az ERU Food Trading Kft. fő tevékenysége a kiváló minőségű élelmiszerek forgalmazása. Kiemelt figyelmet szentelve a jól ismert, tradicionális Camping ömlesztett sajtoknak. Ezenkívül számos újdonságot, különlegességet is kínálunk partnereinknek. Fontos számunkra, hogy termékeink mind beltartalomban, mind pedig megjelenésüket tekintve megfeleljenek az aktuális fogyasztói igényeknek. Termékválasztékunk kialakítása során szem előtt tartjuk, hogy olyan termékeket vezessünk be a magyar piacra, amelyek újdonságnak számítanak, legyen szó ropogtatnivalókról, delikát zöldségekről, mártásokról és számos egyéb finomságról.

Hírek és újdonságok
Új Camping Cheddar ízű tömlős

Megérkezett az új Új Camping Cheddar ízű tömlős sajt. A Cheddar kellemes ízével az egyetlen tömlős a piacon. Kitűnő szendvicsekhez, melegszendvicshez, vagy akár kiflivel önmagában is. Krémlevesekhez, tésztaszószokhoz is kiváló.

Új Camping Gyulai szárazkolbászos

Már kapható az új Camping Gyulai szárazkolbászos tömlős sajt. A Gyulai szárazkolbász jellegzetes fűszeres, füstös ízének köszönhetően páratlanul finom. Kitűnő szendvicsekhez, pizza szószként, melegszendvicshez, vagy akár kiflivel önmagában is. Krémlevesekhez, tésztaszószokhoz is kiváló.

MagyarBrands elismerések

Nagyon büszkék vagyunk arra, hogy 2022-ben a Camping sajt elnyerte a MagyarBrands elismerését Kiváló Fogyasztói Márka és Innovatív Márka kategóriában is. Továbbá Kiváló Üzleti Márka kategóriában is kitüntetett lett cégünk. Köszönjük szépen! 

    

SIAL 2022

2022. október 15-19. között került megrendezésre a SIAL Paris 2022 élelmiszeripari kiállítás. A korábban a világjárvány miatt elmaradt rendezvényt most 4 év után újra megtartották. Több mint 200 ország képviseltette magát a kiállításon, ami 265.000 szakember részvételével zajlott. Mi is ott voltunk!

 

A Camping Bergkäse, eredeti alpesi sajt

Camping Bergkäse

Már kapható az új Camping Bergkäse, eredeti alpesi sajtunk. Tradicionális recept alapján készítik Tirolban ezt az igazán zamatos, finom kemény sajtot 100 % alpesi tejből. 250g-os kiszerelésben érhető el. Természetesen laktózmentes.

A Natureta termékcsalád

Zöld ajvárA Natureta termékcsalád kiváló minőségű, természetes összetevőket tartalmazó zöldségkülönlegességeit érdemes kipróbálni. Nézze meg kínálatunkat https://www.erufoodtrading.hu/hu/markaink/natureta

Új Termék! Cheddar ízű sajtszeletek.

Jó hír a hamburger rajongóknak! A Camping sajtszeletek kínálata ismét új ízzel bővült. Használd hozzávalóként kedvenc hamburgeredhez, vagy melegszendvicsedhez a Camping Cheddar ízű sajtszeleteket.

 
Újra az ANUGÁN!

A kétévente megrendezésre kerülő ANUGA idén október 7-11. között zajlott Köln városában. A világ vezető élelmiszeripari kiállítására és vendéglátóipari szakvásárára 108 országból több mint 7000 kiállító érkezett, és  284.000 m2 -en kínált látni- és kóstolnivalót az érdeklődőknek.
Anyavállalatunkkal, a holland Royal ERU-val ismét közösen állítottuk ki termékeinket, a jól ismert Camping sajtokkal együtt.
Büszkék vagyunk arra, hogy a Camping sajt ez alkalommal is képviseltette magát az ANUGÁN, és ömlesztett sajtjaink elnyerték a kiállítás látogatóinak tetszését.

 

Egyedülálló új íz a Camping szeletelt sajtok kínálatában!

Ezúttal a szeletelt sajtok kedvelőit szeretnénk meglepni egy új, és egyedi ízzel!

Kóstolja meg Ön is a Camping Füstölt ízű szeleteket, amelyek finom, füstös ízzel dobják fel a tízóraira, vagy uzsonnára készített szendvicseket.

 
A CAMPING TÖMLŐS TEJSZÍNES ISMÉT BIZONYÍTOTT!

A „mindmegette.hu” tömlős sajt tesztjén első helyezett lett a CAMPING tömlős!
Részleteket a linkre kattintva olvashat: www.mindmegette.hu